Zamieszczone przez kamil92x
[O1] Szyby z przodu nie podnosza się same po dwukliku...
Zwiń
X
-
[O1] Szyby z przodu nie podnosza się same po dwukliku...
Czy to normalny objaw....... bo nie zwracałem wcześniej uwagi, ale chyba było inaczej tzn. podnosiło się i opuszczało szyby z przodu samoczynnie po dwukliku. Teraz mogę tylko opuszczać nie trzymając guzika, jak chce podnieść muszę trzymać guzik szyb.
Miał ktoś taki przypadek ? :roll:
-
-
U mnie 1 raz i idą do góry i 1 raz idą na dół sprawdzone.
Właśnie wróciłem od autaILE WYJAZDÓW TYLE POWROTÓW
http://www.bunkry.pl/pl/index.html
a gdy pomogłem, to nie bądź wiśnia i naciśnij POMÓGŁ.
http://www.motostat.pl/user_images/16862/icon3.png
Była SKODA 1 jest PEUGEOT 207
Komentarz
-
-
wasyl, a moze spróbuj "zaprogramować" sobie szyby od nowa. Tzn. opuść wszystkie a potem przekręć kluczykiem zamek drzwi (zarygluj) i w pozycji "rygluj" potrzymaj kluczyk (szyby powinny się zamknąć) po zamknięciu szyb jeszcze około 10s. Tak programuje się moduł komfortu - może Twój się rozprogramował?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12wasyl, a moze spróbuj "zaprogramować" sobie szyby od nowa. Tzn. opuść wszystkie a potem przekręć kluczykiem zamek drzwi (zarygluj) i w pozycji "rygluj" potrzymaj kluczyk (szyby powinny się zamknąć) po zamknięciu szyb jeszcze około 10s. Tak programuje się moduł komfortu - może Twój się rozprogramował?
też powinny się naumieć położenia->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krzynollub na jednokliku - do samej góry, do samego dołu, do samej góry, do samego dołu
też powinny się naumieć położeniaA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
Komentarz